Yritys

Söderlunds Trädgård sijaitsee Ylimarkussa, Närpiössa. Olemme ruukkukasveja ja istutuskasveja viljelevä perheyritys. Yritys perustettiin vuonna 1976. Perustajat ovat Bengt-Erik ja Mona Söderlund. Ann-Christin Snickars on yrityksen omistajia. 

Perustaessamme yrityksen meillä oli noin 1000 m2 kokonais pinta-alaa. Samalla maatilalla oli jo ennestään noin 1000 m2 kasvihuone, missä Bengt-Erikin vanhemmat viljelivät tomaatteja. Vuonna 1981 nämä kasvihuoneet tulivat sukupolvenvaihdoksen kautta Bengt-Erikin ja Monan haltuun. Nämä vuosina, ja varsinkin kymmenen viime vuoden aikana, viljelyksemme on kasvanut jopa 55 prosenttia.

Nyt yrityksellämme on noin 20 000 m2 viljely pinta-alaa. ensi sijaitsesti lasin alla. Tavoitteemme on uudenaikainen ja järkevä viljelys, missä voimme ylläpitää laajaa valikoimaa ja saavuttaa tasaisen laadun.

Pyrimme nopeaan ja turvalliseen toimitukseen ja sen vuoksi käytössämme on omat kuorma-autot. Nämä sopivat erityisesti meidän tuotteidemme lämpökuljetukseen.

 

 

 

[[{"type":"media","view_mode":"media_original","fid":"14","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"165","width":"529"}}]]